Aanmelden chauffeurs

NIEUWE REGELS

De Christmas Truckrun kan niet zonder de chauffeurs die met hun mooie verlichte kersttrucks willen deelnemen. We zijn super dankbaar dat jullie dit al jaren samen met ons mogelijk willen maken. Elke editie is weer fantastisch en magisch en bezorgd de cliënten van Daelzicht elk jaar weer een grote lach op hun gezicht! En daar doen we het voor!

We realiseren ons dat het voor sommigen chauffeurs ook een familie-uitje is geworden en jullie graag kinderen en familieleden mee lieten rijden. Jullie zullen ongetwijfeld mee gekregen hebben dat er het afgelopen jaar veel truckruns niet door zijn gegaan. Reden daarvan was dat tijdens een truckrun elders in het land een incident heeft plaatsgevonden waarbij een begeleider die in de cabine op het bed zat naar voren is geschoten en gewond is geraakt. Door dit vervelende voorval zijn we nu aan veel strengere regels gebonden.

Verzekering technisch is het zo wanneer er iemand in de vrachtwagen mee wil rijden ALTIJD in een gordel moet zitten dus niet zonder gordel op een bed of bijrijders stoel mogen zitten.

We gaan inventariseren met Daelzicht welke cliënten er zonder begeleider mee kunnen rijden op een verantwoorde manier en welke dat helaas niet kunnen. We proberen voor iedereen een oplossing te vinden en zijn dus opzoek extra vrachtauto’s met meer gordels en ook bussen / busjes om iedereen mee te kunnen laten rijden, ook cliënten die een begeleider nodig hebben.

Concreet houd dit het volgende in :

  • Buiten de chauffeur mag alleen een passagier mee op de bijrijdersstoel IN DE GORDEL
  • Uitgezonderd zijn de vrachtwagens die beschikken over 3 stoelen MET gordels bijvoorbeeld leswagens, gemeente voertuigen, brandweer en ambulance het aantal zitplaatsen mét gordel geeft aan hoeveel personen er mee mogen in die vrachtwagen.
  • Er mag NIEMAND meer plaatsnemen op het bed in de cabine. (ook niet op eigen risico)
  • Familie leden en kinderen mogen natuurlijk wel mee komen naar de Christmas Truckrun en zijn van harte welkom als toeschouwers. Kom samen met de vele bezoekers genieten van deze mooie kersttrucks langs de route. Ook mogen zij bij het opstellen in Panningen komen kijken en na afloop bij Savelberg aansluiten, maar helaas niet meer meerijden in de truck tijdens de Christmas Truckrun.

Mochten jullie nog vragen of ideeën hebben dan horen we het graag! Neem dan contact op met Wil of Corrie via de email ccrun@live.nl

We hopen en vertrouwen erop dat we ondanks deze wijzigingen we er samen weer een fantastische Christmas Truckrun van kunnen gaan maken.


AANMELDEN CHAUFFEURS

Zaterdag 21 oktober as om 8.00 uur komt hieronder een aanmeldknop te staan. Via deze aanmeldknop kun je je aanmelden om deel te nemen met je kersttruck aan de Christmas Truckrun.

LET OP : elke chauffeur moet zich zelf aanmelden, er kan niet meer voor meerdere chauffeurs tegelijk worden aangemeld!! Vol is vol!! max 5 deelnemers per transportbedrijf.

☆ Zie je op 21 oktober NA 8.00 uur hier GEEN aanmeldknop meer staan? Dan zitten we VOL! Je kunt je dan nog wel aanmelden voor de reservelijst. Mail je de volgende info: naam, naam transportbedrijf, telefoonnummer, emailadres, hoeveel zitplaatsen MET veiligheidsgordel voor passagiers naar ccrun@live.nl

We nemen na inventarisatie van alle aanmeldingen contact met je op. ☆

Inmiddels hebben 80 chauffeurs zich aangemeld, dus kun je je niet meer aanmelden voor de Christmas Truckrun 2023.
Je kunt je wel per e-mail aanmelden voor op de reservelijst. Stuur dan een e-mail naar ccrun@live.nl ovv reservelijst chauffeurs.

Aanmelden passagiers

NIEUWE REGELS

In verband met de nieuwe regels mogen geen familieleden of begeleiders meer op het bed achter in de cabine van de kersttruck meerijden. Iedereen die meerijdt moet op een zitplaats zitten waar een veiligheidsgordel zit.

Cliënten die alleen ( zonder begeleider ) kunnen en mogen meerijden kunnen we met de kersttrucks laten meerijden.

Voor cliënten die een begeleider of familielid in nabijheid nodig hebben zullen we een oplossing proberen te vinden bijvoorbeeld in een brandweerauto, ambulance of bus.

Ben je cliënt bij Daelzicht en lijkt het je fantastisch om met de Christmas Truckrun mee te rijden op zaterdag 16 december 2023?

Aanmelden kan via activiteitenvrijetijd@daelzicht.nl tot 1 december 2023

We gaan kijken er samen weer een fantastische Christmas Truckrun van maken !!Programma

Relevant voor passagiers

14.00 - 16.00 uur
Opstellen trucks op industrieterrein Panningen
16.15 - 16.30 uur
Korte briefing voor chauffeurs in Loods Litjens metaalbewerking op industrieterrein Panningen
16.45 - 18.00 uur
Trucks naar Savelberg Koningslust: instappen cliënten en begeleiders Daelzicht
18.00 - 21.00 uur
Christmas Truckrun: via Koningslust, Grashoek, Beringe, Egchel, Helden, Panningen en weer Koningslust naar Savelberg
21.00 - 21.15 uur
Terugkomst op Savelberg in Koningslust, uitstappen cliënten en begeleiders van Daelzicht
21.15 - 21.30 uur
Prijsuitreiking voor deelnemende trucks in D'n Ingel bij Savelberg Koningslust
21.30 - 22.30 uur
Gezellig samenzijn in D'n Ingel bij Savelberg Koningslust

Route en doorkomsttijden

De Christmas Truckrun rijdt elk jaar ongeveer dezelfde route.

We starten bij Daelzicht / Savelberg in Koningslust en rijden vervolgens van Koningslust naar Grashoek, Beringe, Egchel en Helden om tot slot via Panningen weer in Koningslust te eindigen.

In diverse kernen is voor toeschouwers een gezellig trefpunt in kerstsfeer.

Bekijk route