NIEUWE REGELS

De Christmas Truckrun kan niet zonder de chauffeurs die met hun mooie verlichte kersttrucks willen deelnemen. We zijn super dankbaar dat jullie dit al jaren samen met ons mogelijk willen maken. Elke editie is weer fantastisch en magisch en bezorgd de cliënten van Daelzicht elk jaar weer een grote lach op hun gezicht! En daar doen we het voor!

We realiseren ons dat het voor sommigen chauffeurs ook een familie-uitje is geworden en jullie graag kinderen en familieleden mee lieten rijden. Jullie zullen ongetwijfeld mee gekregen hebben dat er het afgelopen jaar veel truckruns niet door zijn gegaan. Reden daarvan was dat tijdens een truckrun elders in het land een incident heeft plaatsgevonden waarbij een begeleider die in de cabine op het bed zat naar voren is geschoten en gewond is geraakt. Door dit vervelende voorval zijn we nu aan veel strengere regels gebonden.

Verzekering technisch is het zo wanneer er iemand in de vrachtwagen mee wil rijden ALTIJD in een gordel moet zitten dus niet zonder gordel op een bed of bijrijders stoel mogen zitten.

We gaan inventariseren met Daelzicht welke cliënten er zonder begeleider mee kunnen rijden op een verantwoorde manier en welke dat helaas niet kunnen. We proberen voor iedereen een oplossing te vinden en zijn dus opzoek extra vrachtauto’s met meer gordels en ook bussen / busjes om iedereen mee te kunnen laten rijden, ook cliënten die een begeleider nodig hebben.

Concreet houd dit het volgende in :

  • Buiten de chauffeur mag alleen een passagier mee op de bijrijdersstoel IN DE GORDEL
  • Uitgezonderd zijn de vrachtwagens die beschikken over 3 stoelen MET gordels bijvoorbeeld leswagens, gemeente voertuigen, brandweer en ambulance het aantal zitplaatsen mét gordel geeft aan hoeveel personen er mee mogen in die vrachtwagen.
  • Er mag NIEMAND meer plaatsnemen op het bed in de cabine. (ook niet op eigen risico) Familie leden en kinderen mogen natuurlijk wel mee komen naar de Christmas Truckrun en zijn van harte welkom als toeschouwers. Kom samen met de vele bezoekers genieten van deze mooie kersttrucks langs de route. Ook mogen zij bij het opstellen in Panningen komen kijken en na afloop bij Savelberg aansluiten, maar helaas niet meer meerijden in de truck tijdens de Christmas Truckrun.

Mochten jullie nog vragen of ideeën hebben dan horen we het graag! Neem dan contact op met Wil of Corrie via de email ccrun@live.nl

We hopen en vertrouwen erop dat we ondanks deze wijzigingen we er samen weer een fantastische Christmas Truckrun van kunnen gaan maken.

AANMELDEN CHAUFFEURS

Zaterdag 21 oktober as om 8.00 uur komt op deze website onder de kop 'meerijden' en dan bij 'aanmelden chauffeurs' een aanmeldknop te staan. Deze staat dan helemaal onderaan, onder alle tekst van aanmelden chauffeurs. Via deze aanmeldknop kun je je aanmelden om deel te nemen met je kersttruck aan de Christmas Truckrun. christmastruckrun.nl/meerijden

LET OP : elke chauffeur moet zich zelf aanmelden, er kan niet meer voor meerdere chauffeurs tegelijk worden aangemeld!! Vol is vol!! max 5 deelnemers per transportbedrijf.