Andere jaren

Op de dag na de 8e Christmas Truckrun zit iedereen nog na te nieten van die fantastische avond van gisteren en zijn we overdondonderd door de vele lieve reacties en mooie complimenten : wat was het GEWELDIG !!


Ruim 80 trucks en voertuigen waren omgetoverd tot sfeervolle kerst-trucks met duizenden lampjes, licht-ornamenten of kerstmuziek. De ene nog mooier dan de ander!! Allemaal op hun eigen manier maakte hun samen tot een prachtige kerstparade!

Uit al dit moois hebben de 6 juryleden in de 6 dorpskernen de 3 mooiste kerst-trucks gekozen.
Dat heeft tot de volgende uitslag geleid:
Op de derde plaats is de truck gekozen van Pieter Klompen, op de tweede plaats de truck van Jan Stammen van de firma Dikker en de eerste plaats was overduidelijk voor de Wensambulance !
De groepsprijs werd gewonnen door de 3 trucks van Transfexion. PROFICIAT ALLEMAAL !!

We willen alle chauffeurs, vrijwilligers, transportbedrijven en organisaties die mee hebben gedaan en hun trucks zo mooi hebben versierd een groot compliment geven en hartelijk danken. Zonder jullie is er geen Christmas Truckrun. Jullie samen ZIJN de Christmas Truckrun !! Dit was een fantastische editie !!

Wat deze kerst-trucks nog mooier maakt zijn de passagiers van oa Daelzicht. Jongens en meisjes, dames en heren allemaal met een feestelijke kerstmuts op een lichtgevende staaf om mee te zwaaien. En vooral met een enorme grote glimlach op hun gezicht !! Hun enthousiasme is aanstekenlijk en het is geweldig om die chauffeurs samen met hun passagiers te zien genieten in die trucks !! Het was voor de clienten van Daelzicht en hun begeleiders een onvergetelijke avond !! Dank jullie wel !!

Natuurlijk kan een evenement als de Christmas Truckrun niet zonder de politie, vrijwilligers en sponsoren. Politie bedankt voor de begeleiding en ondersteuning.
Wij willen alle vrijwilligers van oa schutterij St. Urbanus uit Grashoek, juryleden, verkeersregelaars en alle sponsoren, vrienden van Christmas Truckrun en donateurs hartelijk danken voor hun medewerking en hun bijdragen. Dankzij jullie hulp kunnen wij de Christmas Truckrun organiseren, loopt het als een geoliede machine, kunnen we iedereen in het zonnetje zetten en er samen een prachtig evenement van maken!!

Tot slot willen we de vele mensen danken die van heinde en verre zijn komen kijken naar de Christmas Truckrun. Chauffeurs, passagiers en de organisatie waren blij verrast hoeveel mensen er overal langs de route stonden te kijken en te zwaaien naar de Christmas Truckrun.
Hartverwarmend zijn de vele lieve reacties, foto's en filmpjes die we daarna van iedereen hebben mogen ontvangen. In een woord GEWELDIG !!